Kdo píše?

Moje fotka
Vítejte na mém blogu, jsem Monika, máma dvou malých dětí. Po letech strávených ve světových metropolích (Londýn, NY, Praha) jsem se nedávno vrátila ke svým kořenům na malé valašské město a před sebou mám velmi akční věci - po 5 letech konec mateřské, nová pracovní role, stavba domu a jeho zařizování, děti, co mi rostou před očima. U nás se stále něco děje! Tento blog bude "ze života", sama jsem moc zvědavá co všechno se tu objeví. Baví mě kosmetika, vše kolem jídla, vše o bydlení, vše o dětech, design, foto a já nevím co ještě:)

pondělí 13. ledna 2014

Jak to voní u nás doma?

Mám ráda, když se krásná vůně rozvine celým domem a to svíčky Yankee Candle můžou slíbit. Samozřejmě ne z každé vůně se vyklube hit a proto zatím spíše zkouším jednotlivé vzorky, čili vosky, ke kterým stačí koupit aromalampu s dostatečně hlubokou horní nádržkou a můžu začít testovat.




Lampy mám dvě, protože vůně těchto vosků vydrží intenzivně vonět asi tak 2 večery a poté lampu i s voskem, který již přestal vonět, ukládám do mražáku, kde za chvíli z lampy vypadne. Často na to zapomenu, takže jedna lampa bývá u ledu a druhou používám. Vůní je nepřeberné množství (pokud má někdo možnost objednávat ze zahraničí o to více) a mě moc baví objevovat, která vůně mi sedne. Tyto byly mé nejoblíbenější na vánočně - zimní notu. 


Camomile Tea je můj největší objev, vůně je moc příjemná, nevtíravá, použitelná celoročně. Někdy se mi stává, že sotva něco dobrého objevím, už to přestávají vyrábět. Tak to vypadá i u této vůně, probíhá doprodej s 35% slevou a bude končit. Vůně, která mi nesedla vůbec byla např. Vanilla Lime a to je v tzv. platinových vůních, čili celosvětově nejprodávanější.

Používáte Yankee Candle a která vůně je váš favorit? Případně máte alternativu Yankee? Ráda vyzkouším.





6 komentářů:

  1. Já musím říct, že mi Yankee Candle hodně voní, ale dál než k voskům jsem se ještě nedostala, prostě je mi líto za svíčku dát tolik peněz.. :(

    Kupuju svíčky v Ikee, jinak teď jsem narazila na svíčku AirWick, která mi moc voněla a na svíčku s vůni čoko lanýžu z DM (obrázky jsou v tomto článku http://sororessa.blogspot.cz/2014/01/povanocni-new-in.html).

    Ale i ty Ikeacke svíčky mi pokoj provoní, takže zatím zůstávám u nich ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ikea je na svíčky bezkonkurenční, já tam kupuju čajovky. Díky za tipy.

      Vymazat
  2. To už máš teda pořádnou sbírku :)

    Mě Yankee Candle přijdou taky drahé. Provoněný byt ale máme s manželem moc rádi, proto jsem koupila aroma lampičku a vonné oleje. Ještě jsme dostali aroma lampu, kam se dá místo vody a oleje jablko, ale to jsme ještě nezkoušeli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to jsem už pořádnou porci vosků vypálila, ale mě to baví:) O aromalampě s jablkem jsem teda ještě neslyšela, když já jablko v jakékoliv podobě nemůžu.

      Vymazat
  3. Jé to je vosků :-D, nádherná sbírka :-)...camomile tea si příště očichám, ještě si brousím na "medvídkovskou" čistou vůni, levanduli atd.....ale musím doma opatrně, aby mého muže nebacilo z těch vůní !-), ale začíná to být moje vášeň, protože svíčky a vůně prostě miluju a jak píšeš, krásně to provoní a prohřeje domov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Manžel si zatím stěžovat pouze na jedinou a to jsem jich vypálila celkem už dost. Medvídkovskou vůni jsem měla i ve skle, ta je pěkná, jemná. Zítra mi má dorazit nová várka YC, tak zase hodím recenzi až otestuju.

      Vymazat

LinkWithin

Podobné články